Skip to main content

Elcykel godkendt hjelm med masser af komfort i stilrent design

E-Fly Traffic by KALI, er optimeret til at yde mest mulig sikkerhed.

Med indbygget baglygte samt NTA 8676 elcykel godkendelse er sikkerheden nemlig helt i top i denne hjelm.

Traffic by Kali
Farve: Granit

Fås i to størrelser.
54-58 cm S/M
58-64cm L/XL

Vejl.pris 869,-

Traffic by Kali
Farve: Matsort

Fås i to størrelser.
54-58 cm S/M
58-64cm L/XL

Vejl.pris 869,-

Endelig en hjelm miljøet KALI.

Bæredygtigt design. Prisen er også til at bære.
Du skal passe godt på dig selv, og beskytte dig i trafikken. Ligesom du skal passe godt på naturen og værne om miljøet. Vælger du KALI, vælger du en bæredygtig, smart og sikker cykelhjelm, lavet af naturlige materialer og genbrug.
Du får den til en pris, vi tror du ka’ li’.

BIO-DOME hjelmserien fra KALI er fremstillet af naturlige materialer og genbrug. KALI har reduceret CO2 udledningen med helt op til 30% sammenlignet med en standard cykelhjelm.

Med BIO-DOME er du sikret et bæredygtigt og miljøvenligt valg.

HJELM: Yderskal af op til 30% genanvendt ABS-plast • Inderskal i EPS-skum af 100% genanvendt materiale. Komfortpuder af 90% organisk bambus • Stropper af 100% genanvendt PET-plastik • Farvet med vandbaseret maling.

EMBALLAGE: Fremstillet af genbrugspap • Brugermanual er af genbrugspapir • Emballage og papir er trykt med organisk blæk i kun én farve • Reduceret brugen af plast ved at fjerne plastikposen om den trykte manual.

Hjelmen har 17 ventilationshuller, indbygget solviser, Kali’s micro-fit drejespænde samt et praktisk klikspænde, som gør det nemt at få hjelmen af og på.

Composite Fusion Teknologi:
En teknologi som betyder, at hjelmens yderste skal og det indre bløde skumlag er støbt sammen i én form. Traditionelt laves disse to dele separat og limes sammen efterfølgende. Ved at støbe de to lag sammen i samme form reducerer man slagkraften hovedet tager ved styrt med 20-25%. Det betyder også, at man kan lave en tyndere og lettere ydre skal, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

QuadCore Teknologi:
Kali’s QuadCore teknologi består af “Low density layer” pads fordelt strategisk rundt i hjelmens indre. Teknologien beskytter særdeles godt mod rotationsskader samt mod hovedskader ved styrt ved lave hastigheder.

FIND FORHANDLER NÆR DIG

Se liste