Skip to main content

Energi til mere...

E-fly er brugervenlige el-cykler designet til det danske vejr. Med lydsvag motor og kvalitetskomponenter er komfort og køreglæde i top – også i modvind.
E-Fly giver medvind på cyklestierne

Der er blevet talt meget om at indføre medvind på cykelstierne. Med E-Fly bliver det ikke kun ved snakken. Selv i den mest stride modvind sørger E-Fly for, at cykelturen bliver en positiv oplevelse. Også når det går opad. Det er faktisk lige ud ad landevejen at køre op ad bakke, for E-Fly leverer masser af ekstra trækkraft.
Takket være E-Fly’s lydsvage el-motor og det enkle betjeningspanel, er du sikret en både brugervenlig og miljøvenlig cykeltur – uanset vind og vejr.

Ladet op til enhver lejlighed

Med E-Fly er du og din cykel ladet op til alle de daglige ture mellem hjem og arbejde, turen til børnehaven med cykeltrailer, børn og oppakning, en “tour de tilbud” til byens supermarkeder eller en hyggelig sightseeingtur i weekenden. E-Fly er med på det hele.

Så ønsker du en el-cykel i høj kvalitet med lækkert design, så ligger det næsten i luften, at du skal prøve en E-Fly. Det kan du gøre hos din lokale E-Fly-forhandler.

E-Fly er blot en ud af flere cykelmærker fra Reinhardt Bikes, som er en del af familievirksomheden
C. Reinhardt med 90 års erfaring inden for tohjulet transport.