Skip to main content

C. Reinhardt

E-Fly cyklen er en del af familievirksomheden C. Reinhardt. Passionen for køretøjer går tre generationer tilbage og er drivkraften bag C. Reinhardts succes som Danmarks førende leverandør på området.

Virksomheden blev grundlagt i 1926 af Carl Reinhardt og drives nu videre af tredje
generation, ved Jesper Reinhardt. Siden 1971 har C. Reinhardt as haft agenturet på Suzuki-motorcykler i Danmark og har gennem årene yderligere forstærket markedspositionen med scootere og ældrevenlige el-scootere.

Fem cykelmærker

Vores 90 års erfaring indenfor tohjulet transport har gjort os til Danmarks førende leverandør på området. Siden 1971 har C. Reinhardt as haft agenturet på Suzuki-motorcykler i Danmark og har gennem årene yderligere forstærket markedspositionen med scootere og ældrevenlige el-scootere. I 2009 introducerede vi elcyklen E-Fly.
I efteråret 2011 introducerede vi vores egne mærker Cultima og Raam og siden 2016 vores eksklusive retro cykelmærke NORDEN.

Value for Money

Vores cykelmærker er alle udviklet med vores grundprincip for øje: “Value for money” og er blevet modtaget over al forventning.

Det er vores erklærede mål – indenfor en overskuelig årrække – at blive cykelfolkets foretrukne leverandør. Det indebærer, at vi ikke bare kan levere kvalitetscykler, men også et bredt udsnit af tilbehør og udstyr. Derfor er vi også stolte over, at være blevet importør af en lang række tilbehørsprodukter fra kendte kvalitetsmærker.
Vi samarbejder udelukkende med seriøse cykelhandlere, der ved, hvad de har med at gøre. På den måde sikrer vi, at Reinhardt Bikes er og forbliver noget særligt – for både forhandler og forbruger.