Skip to main content

Værd at vide inden du køber

Elcykler for alle

En E-Fly elcykel er en kvalitetscykel, der er nem at bruge og nem at vedligholde. Den er designet til det danske vejr og til dagligt brug. E-Fly er sammensat af kvalitets­komponenter og udstyret med en lang række funktioner, der sikrer dig en sikker og komfortabel køre­oplevelse.

Den populære E-Fly fås med front- eller centermotor og designet spænder fra klassisk cykel­design til sporty design. Se cykler her

Smart praktisk og brugervenlig

Du vil føle det som et blidt skub, når den 250 W store motor hjælper til. På kontrolpanelet vælger du, hvor meget ekstra effekt/hjælp du skal bruge, alt afhængig af om du kører på flad vej eller i kuperet terræn.

En E-Fly elcykel kræver hverken styrthjelm, forsikring eller kørekort, men giver frisk luft og god motion på en ny og sjov måde. Vi anbefaler dog brug af cykelhjelm for at højne din sikkerhed på turen.

Dansk design og høj sikkerhed

E-Fly er dansk design af høj kvalitet. Alle el-cykler testes og kontrolleres nøje inden de sendes på gaden. E-Fly er produceret med det danske klima for øje, hvorfor der er lagt særlig vægt på skjulte kabler, holdbare kontakter og batterier med lang levetid. E-Fly sælges kun i faghandlen hos den lokale cykelhandler – find nærmeste her