VIA Neo Centermotor

22.999kr. ,-

E-Fly VIA Neo Centermotor

E-Fly VIA Neo med centermotor er en moderne elcykel med et nordisk inspireret nyt steldesign. Dens slanke og stilrene udseende kombineret med den nyeste teknologi gør VIA til en af de mest aerodynamiske og moderne elcykler på markedet. Den er den ideelle partner for pendlere, der ønsker en hurtig, behagelig og sikker transport fra punkt A til B.

Med en rækkevidde på op til 80 km på en enkelt opladning giver VIA Neo dig mulighed for lange ture uden bekymringer.

VIA Neo indfører en frisk standard for den moderne og energiske e-bike. Den nye Canbus-teknologi og displayet på cyklen, gør det nemt og intuitivt at navigere og styre cyklens forskellige indstillinger.

E-Fly VIA Neo repræsenterer en urban udgave af den traditionelle elcykel model med et fokus på et energisk og innovativt stel-design. Cyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser på forhjulet samt en fodbremse for optimal sikkerhed. Den har også 7 Shimano Nexus gear med drejegreb, punkteringsresistente dæk, en godkendt lås og en solid bagagebærer med et smart og funktionelt AVS-beslag. For- og baglygter er fastmonteret og integreret i designet og får deres strøm fra cyklens batteri, hvilket sikrer en pålidelig belysning under kørsel.

Kurve med AVS-beslag kan nemt fastgøres med et enkelt klik direkte på bagagebæreren.

Caramel Coffee Matt: str. 50/53/56 cm
Raspberry Red Matt: str. 50/53/56 cm
Silk Blue Matt: str. 50/53/56 cm
Black Matt: str. 47/50/53/56 cm

E-Fly er en elcykel fra cykelproducenten Reinhardt Bikes. Se meget mere om virksomheden bag her.

Beskrivelse

VIDSTE DU AT E-FLY GIVER 2 ÅRS GARANTI?

Vi giver 2 års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenheden, display, sensorer, batteripakke, motor og batterioplader. På batteripakken garanteres
minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år, ud fra hvad der kommer først. Ethvert forsøg på at åbne eller demontere dele vil medføre bortfald af garantien.

HVOR LANG ER BATTERIETS LEVETID?

Et batteri kan klare omkring 500 fulde opladninger. Et batteri, der kan køre 80 km på en opladning rækker altså til cirka 40.000 km. Batteriet tager ikke skade af, at du lader det ofte og i kort tid.

CERTIFICERET FORHANDLER

Selvom en elcykel på mange måder ligner en almindelig cykel, er den udstyret med teknologi, der stiller krav til cykelhandleren – både hvad angår rådgivning, salg og service. Alle forhandlere af E-Fly er certificeret, så du sikrer dig kvalitet og tryghed hele vejen igennem.

DISPLAY

Alle E-Fly elcykler har et brugervenligt display, der kan betjenes med begge hænder på styret.

Displayet har masser af nyttige funktioner, der gør din cykeltur til en fornøjelse. Du kan på flere modeller tjekke din fart, hvor mange kilometer du har kørt, batteriniveau og på flere af modellerne kan du også tjekke, hvor mange kilometer, der er tilbage på batteriet.

E-Fly er en elcykel fra cykelproducenten Reinhardt Bikes. Se meget mere om virksomheden bag her.

Læs hele elcykel-guiden her

Model: VIA Neo Centermotor

Specifikationer

Display

LCD-skærm • Brugervenligt display • 5-trins hjælpefunktion • lysautomatik •  walk-assist • Servicetjek-indikator • Hastighed/gennemsnits-/maks. fart  • Triptæller • Batterikapacitet • Totaldistance •
Restdistance