Tilbud

CROSS Suspension S9

12.999kr. ,-

E-Fly Cross Susp Centermotor med fjederforgaffel

Kraftig og lydsvag centermotor, der sikrer dig masser af kørekomfort. Du får endvidere 9 udvendige Shimano-gear, walk-assist samt masser af nyttige features på displayet.

Derudover har Cross Shimano skivebremser, så du kan bremse nemt og effektivt. Fjederforgaflen har lockout, så du kan slå den til og fra afhængig af om underlaget er blødt eller hårdt.

Beskrivelse

E-Fly Cross Susp Centermotor med fjederforgaffel

VIDSTE DU AT E-FLY GIVER 2 ÅRS GARANTI?

Vi giver 2 års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenheden, display, sensorer, batteripakke, motor og batterioplader. På batteripakken garanteres
minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år, ud fra hvad der kommer først. Ethvert forsøg på at åbne eller demontere dele vil medføre bortfald af garantien.

HVOR LANG ER BATTERIETS LEVETID?

Et batteri kan klare omkring 500 fulde opladninger. Et batteri, der kan køre 80 km på en opladning rækker altså til cirka 40.000 km. Batteriet tager ikke skade af, at du lader det ofte og i kort tid.

CERTIFICERET FORHANDLER

Selvom en elcykel på mange måder ligner en almindelig cykel, er den udstyret med teknologi, der stiller krav til cykelhandleren – både hvad angår rådgivning, salg og service. Alle forhandlere af E-Fly er certificeret, så du sikrer dig kvalitet og tryghed hele vejen igennem.

DISPLAY

Alle E-Fly elcykler har et brugervenligt display, der kan betjenes med begge hænder på styret.

Displayet har masser af nyttige funktioner, der gør din cykeltur til en fornøjelse. Du kan på flere modeller tjekke din fart, hvor mange kilometer du har kørt, batteriniveau og på flere af modellerne kan du også tjekke, hvor mange kilometer, der er tilbage på batteriet.

E-Fly er en elcykel fra cykelproducenten Reinhardt Bikes. Se meget mere om virksomheden bag her.

Læs elcykelguiden her

Model: E-Fly Cross Centermotor med fjederforgaffel.

BRUGERMANUAL

Der er mange informationer fra cykelhandleren når man afhenter sin nye elcykel og det er ikke altid man kan huske det hele. Har du brug for en gennemgang af cyklen og de mange features som displayet har, kan du læse E-Fly brugermanualen igennem ved at hente den her.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle vores brugermanualer ét sted. Klik her og find den manuale der passer til din nyindkøbte elcykel fra E-Fly.

Specifikationer

Display

Display DP-C11

• 5-trins hjælpefunktion • Walk-assist • Servicetjek indikator • Hastighed/gennemsnitsfart/maks. fart • Triptæller • Total distance • LCD-skærm • Brugervenligt display • Resterende batterikapacitet