CR-E 1.0 26″

12.999DKK ,-

CRe 1.0 er udviklet til naturelskere

Centermotoren gør det muligt at komme hurtigt frem uden at få for meget sved på panden. Takket være Shimano-udstyret vil du komme sikkert frem, selv når terrænet bliver råt.

Denne cykel er designet til at lade brugeren nyde en afslappet tur i naturen. Centermotoren er solidt konstrueret og hjælper op til 25 km/t.

Rækkevidden for et fuldt opladet batteri er op til 60 km, afhængigt af terræn, belastning, kørestil, og hvor meget hjælp cyklisten har behov for.

CRe 1.0 gør skræmmende stigninger til overkommelige bakker!

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

DANSK DESIGN

Med E-FLY får du dansk design i høj kvalitet, lydsvag el-motor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevidde.

Det er nogle af grundene til, at E-FLY er en af de mest populære elcykler på markedet. En E-Fly elcykel er en kvalitetscykel, der er nem at bruge og nem at vedligeholde. Den er designet og bygget til det danske vejr og til dagligt brug.

E-Fly er sammensat af kvalitetskomponenter og udstyret med en lang række funktioner, der sikrer dig en sikker og komfortabel køreoplevelse.

E-Fly har elcykler, der henvender sig til motionisten eller til dig, der ønsker en mere sporty kørestilling. Det betyder, at du kan vælge den type cykel, der passer dig – lige fra den klassiske model til citybike og mountainbike.

Lad dig inspirere på de kommende sider, og oplev E-Fly hos din lokale cykelhandler.

E-Fly er en elcykel fra cykelproducenten Reinhardt Bikes. Se meget mere om virksomheden bag her.

Specifikationer